2010 10 24

 PRIEŠ RUNGTYNES http://www.sfl.lt/naujiena/1649-21_turas_lyderiai_turi_laimeti_persekiotojai_turi_tiketi/ 2010-10-22 11:15:40

Žaibai – Salininkai 10/15/85. Sekmadienis, 16.00, Grigiškės

Turbūt Salininkai jau matuojasi čempionų žiedus. Kuklius tikslus neiškristi į D divizioną visą sezoną deklaravusi komanda likus 2 turams yra pagrindinė pretendentė laimėti čempionatą. Bet prieš tai būtina atlikti savo darbą iki galo.

Tas darbas susideda iš dviejų dalių. Pirmoji dalis – b9rtina nugalėti diviziono autsaiderius Žaibus. Spalio pabaigoje praktiškai neįmanoma tikėtis nei žaibų, nei griaustinių, bet Žaibų komanda labai trokšta dar kartelį driokstelti ir prieš paliekant divizioną trinktelti durimis.

Žaibai yra totalus C diviziono autsaideris, bet ši komanda turi dvasią, kurios galėtų pavydėti ir ne kurie lyderiai. Nepaisant daugybės netekčių sezono metu ir svetur išvykusių žaidėjų, Žaibai stengiasi kovoti ir priverčia kiekvieną varžovą skaitytis su jais, bet galiausiai atsarginių suolelio nebuvimas atima paskutines jėgas ir tenka nusilenkti varžovams.

Bet Salininkai – akivaizdus rungtynių favoritai. Komandos vadovai galėtų sakyti, kad gerbia varžovus, kad bus sunkos nenuspėjamos rungtynės, bet į Grigiškes jie keliaus tik laimėti. Reikia pasakyti, kad lengva nebus – pirmą susitikimą jie savo aikštėje laimėjo 3:0, bet rezultatas lygus buvo iki antro kėlinio vidurio.

 

PO RUNGTYNIŲ http://www.sfl.lt/naujiena/1663-21_ture_staigmenu_isvengta/ 2010-10-26 10:45:12

 

Žaibai – Salininkai 0:12

Salininkams reikėjo laimėti šias rungtynes ir jie savo darbą padarė. Bet pergalė pranoko visus lūkesčius. Salininkiečiai kaunasi dėl C diviziono aukso medalių ir kiekvieną varžovą vertina labai rimtai.

Prieš šias svarbias rungtynes Salininkų futbolininkai tikino nejaučiantys rimtos psichologinės atsakomybės ir mačui rengėsi kaip ir kiekvieną savaitgalį. Kadangi lyderiai jau buvo nusvilę nagus žaisdami anksčiau su Stickers ir Širvėnos komandomis, tai į šias rungtynes pažvelgė su reikiama pagarba varžovams ir ankstesniu klaidų nekartojo.

Reikia pasakyti, kad Žaibai šį kartą žaidė tik 9-iese, o tai ir iš esmės nulėmė susitikimo rezultatą. Nepaisant visų pastangų, kovingumo apraiškų ir puikaus vartininko pasirodymo, kamuolys Žaibų vartuose pabuvojo 12 kartų.

Kovingieji Žaibai atsilaikė tik 17 minučių. Tada įvarčiai pabiro vienas po kito. Iki didžiosios pertraukos švieslentėje degė skaičiai 0:6, tiek pat buvo įmušta po pertraukos. Įdomu, kad Salininkai ir vėl demonstravo savo puolamojo arsenalo įvairovę, nesistengė žaisti vien ant J.Račko. Juk C diviziono snaiperis įmušė tik 1 įvartį, o iš viso nugalėtojų komandoje šį kartą pasižymėjo net 9 skirtingi žaidėjai. Sveikintina.