2011 10 27

 Spalio 27 dieną Saulėtekio vidurinės mokyklos sporto salėje buvo sužaistos jau antrosios BC SALININKŲ rungtynės Vilniaus krepšinio C lygos - DIREMTA Taurės rungtynės. Jose susitiko šeimininkų "BC SALININKAI" ir  svečių "KK SPLAINAS" ekipos. Rungtynių pradžioje vyravo šiek tiek chaotiškas abiejų ekipų žaidimas, "BC Salininkus" į priekį traukė lyderis  A. Kovalevski po kurio 9tšk. ir puolime iš eilės 7 atkovotų kamuolių įsiveržė į priekį jau pirmajame kėlinyje (26:10), o KK SPLAINAS krepšininkai varžovus stengėsi vytis tačiau labai klysdami jiems to nepavyko.Antrąjį kėlinį šeimininkai pradėjo 4 tritaškiais iš eilės ir neleido varžovams net prisivyti. Baigiantis antrajam ketvirčiui, komandasjau skyrė 18 taškų. Antroje varžybų dalyje "BC Salininkai" nebesulaukė rimtesnio "KK SPLAINAS" pasipriešinimo ir vis didino taškų skirtumą, o rungtynes laimėjo rezultatu 92:41.

Po rungtynių KK SPLAINAS komandos kapitonas D.Taraškevičius tarė pora žodžių: "Rungtynes pralošėm, nes neturėjome 4 traumuotų žaidėjų, kurie būtu sustiprinę kovą po krepšiais, todėl toks skirtumas. Tikimės kitose varžybose laimėsime."

Nugalėtojų komandos žaidžiantis-treneris K.Kudrešovas negailėjo kritikos savo žaidėjams:" Trūksta susižaidimo, tikėjomės sunkesniu varžybų, tačiau viskas kitaip susiklostė. Aikštelėje daug padarėme žioplų klaidų, todėl mūsų žaidime buvo daug chaoso. Aišku kitose varžybuose tikiuosi pasitaisysime. Ir sveikinu vyrus su pergale."