2010 11 02

http://vilniauskl.lt/game_view.php?gg=29

Prasidėjusios rungtynės Saulėtekio vid. mokykloje pirmosiomis minutėmis žadėjo lengvą pergalę "BC Salininkams". Jiems sekėsi viskas: pataikyti, apsiginti ir taip per pirmąjį kėlinį susikrauti 8 taškų persvarą. Tačiau jau nuo antrojo kėlinio pradžios "JURIDICON", jog dar nekelia baltos vėliavos ir kilo į žūtbūtinį mūšį. Tiesa per antrą ketvirtį skirtumas sumažėjo vos vienu - iki 7 taškų. Antroje rungtynių pusėje iniciatyvą į savo rankas jau perėmė svečiai. Po trečio kėlinio jie jau atsilikinėjo tik 4 taškais, o ketvirtajame, paskutinėmis minutėmis pramušę šeimininkų kibų spaudimą, bei paskutinėmis sekundėmis geriau atakuodami nuo baudos linijos, sugebėjo išplėšti nelengvą pergalę. Rungtynėse ryškiai išsiskyrė dvigubą dublį atlikęs šeimininkų lyderis E. Maroz, tačiau jo indėlio pergalei nepakako.

Kęstas Kudrešovas (BC SALININKAI treneris): "trečias kartas nemelavo ir nesugebėjom ištempti trečių varžybų iš eilės. Tai buvo ne mūsų diena, todėl rungtynės klostėsi ypač sunkiai.Ir šiose varžybose pamatėme daug broko, kurį darome dėl nesusižaidimo, tačiau ateityje pasistengsime tokių klaidų nebedaryti."

Jonas Račkauskas (JURIDICON treneris): "varžybos buvo įtemptos, beveik visą laiką vijomės varžovus, kurie buvo pabėgę net 12 taškų. Tokį atsilikimą labiausiai lėmė nepataikymas iš po krepšio ir vaikiškos klaidos. Tačiau vėliau sunkiu darbu gynyboje ir kantrumu pavyko persverti rezultatą likus kiek daugiau nei minutei. Pirmose rungtynėse buvome sutriuškinti, tad šaunu, kad šįkart pavyko atsitiesti. Prie komandos puikiai prisijungė centras Marius Šepronas, kuris negalėjo padėti pirmosiose varžybose."

Kėlinukai: (20:12, 17:18, 12:15, 13:19). Rungtynių teisėjai: V. Baltrušis ir P. Kaziulionis