2010 11 16

 

http://vilniauskl.lt/game_view.php?gg=46

Susitikimo pradžioje stipresnė buvo svečių komanda – po pirmojo kėlinio rezultatas 8:17 "Credit 24" naudai. Iki šiol visas čempionato rungtynes apmaudžiai pralaimėdami svečiai atrodė, jog ant to paties grėblio užlips ir dar kartą. Beviltiškas antrasis kėlinys, kurį "BC Salininkai" laimėjo net 21:2 tarsi nenorom iškėlė realų klausimą - ar tikrai "Credit 24" tokie pajėgūs ir ar prognozės jų atžvilgiu nebuvo pernelyg optimistiškos? Bent dalinai jos buvo pateisintos ketvirtajame kėlinyje, kuriame dabar jau "Credit 24" teleido šeimininkams pelnyti vos 2 taškus... Pirmoji ekipos pergalė pagaliau leis kiek lengviau atsikvėpti jos vadovams. Na o toks banguotas žaidimas rungtynėse žvelgiant į kėlinių rezultatus tik dar kartą parodo, jo mėgėjų krepšinis yra neprognozuojamas.

Kęstas Kudrešovas (BC SALININKAI treneris): "apmaudus pralaimėjimas. Atkovojus persvarą po antro kėlinio komandai pritrūko patirties išlaikyti tokį patį tempą. Vis dar trūksta susižaidimo."

Marius Zaikauskas ("Credit 24" gynėjas): "ankstyvos varžovų pražangos ketvirtajame kėlinyje buvo viena svarbiausių pergalės priežasčių. Gerai apsigynėme, pataikėme baudas, perėmėm kelis svarbius kamuolius."

Kėlinukai: (8:17, 21:2, 18:20, 2:21). Rungtynių teisėjai: P. Kazulionis ir T. Klionauskas